Rólunk

A ThinkGreen Kft, a Tiszta Energiák, valamint a Solarity napelem kis és nagykereskedők kivitelező és értékesítő partnere. 2016 óta foglalkozunk kifejezetten a megujuló energiával (napelem, hőszivattyú, elektromos járművek, elektromos töltők). Az oldalunkon található kalkulátorokkal egy viszonylagosan pontos összeg ismeretében igényelhet tőlünk helyszini felmérést. Portálunk segítségével pontos képet kap az energetikai korszerűsítésre vonatkozóan, legyen szó vállalkozásról, vagy lakosságról, az ingatlan felújításáról vagy egy új építéséről.


Bolygónk fosszilis energia készlete korlátozott, ezért törekednünk kell minél több zöld energia felhasználására. Az egyik leghatékonyabb, legbiztonságosabb, s szinte mindenki számára ma már elérhető megoldás a napelemes rendszer és a hőszivattyú. Alkalmazásukkal nem csak pénztárcánkat kíméljük és az egyik legkedvezőbb befektetési formát választjuk, hanem Földünk - saját és utódaink életterének - megóvásáért is teszünk.

Tevékenységünk: a megközelítőleg pontos webes árajánlat után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, majd helyszini felméréssel, tanácsadással folytatódik a segítségnyújtás. Ezek után amennyiben van pályázat vagy támogatás, annak elkészítésére szakosodott munkatársainik veszik fel Önnel a kapcsolatot és szerzik be a szükséges anyagokat, dokumentumokat. Kiemelt partnerként segítünk a banki ügyintézésben is, ha szükséges, hitelkiváltásban, átdolgozásban. Végül megszervezzük és lebonyolítjuk a kivitelezéseket. Természetesen készpénzes projekt esetén egyszerűbb minden.Tulajdonképpen A-Z-ig (szinte) mindent elvégzünk Őn helyett.

Legyen az magán, vagy céges megrendelés, fejlesztés, mindig megtaláljuk a legmegfelelőbb, legoptimálisabb megoldást.

2018-tól háztervezéssel is és kivitelezéssel is foglalkozunk. Elsődlegesen kész- és könnyűszerkezetes házakat építünk és építtetünk,, melyek kiváló minőségben és technológiákkal, környezettudatosan készülnek. Ezek nagyon versenyképes áron, minőségi alapanyagokból készült, nagyon gyorsan felépíthető Ökoházak. Akár pár hónap alatt beköltözhet álmai otthonába. Számos újítást alkalmazunk az épületeknél. Ilyen pl. egy olcsóbb és jóval fejletebb hútés-fűtés vagy geofűtési megoldás.

Az elmúlt 3 évben közel 1.000 projekt végigvitelében vettünk részt, amelyekben rengeteg tapasztalatot szereztünk.

A vállalkozásoknál a beruházásoknál szintén segítséget nyújtunk mind a finanszírozás megoldásában, a pályázatokban, valamint egyedi megoldásokkal (TAO- pénzek felhasználásával)


Ajánlatkérés, érdeklődés

Kérjük valós adatokat adjon meg! Adatvédelmi szabályzatunk szerint, semmiféle felhasználásra, hirlevél küldésére, másik félnek való továbbításra nem kerül semmilyen elérhetősége.
Adatait kizárólag a minél gyorsabb kapcsolatfelvétel miatt kérjük. Köszönjük megértését!


© 2024 ThinkGreenKft.hu - ThinkGreen Kft. | Adatvédelmi irányelveink | Weboldal készítés: GGWebsite.com